Prvi solistički koncert Ivana Milinkovića 11. decembra u Beogradu

Seks i grad - Ponedeljak 27.11.2023 - 12:47

Ivan Milinković održaće svoj prvi solistički koncert u dvorani MTS 11. decembra 2023. godine.

Foto: Promo Foto: Promo
Povodom koncerta “Moj put”, koji će Ivan Milinković i ‘’Infusion band’’ održati, Ivan Milinković se u razgovoru sa predstavnicima medija osvrnuo na svoju višedecenijsku uspešnu karijeru, ali i izneo detalje programa na kojem će se izvoditi koncert.
 
Na repertoaru će biti najširi spektar pesama iz raznih muzičkih žanrova, od autorskih pop numera sa novog CD-a, preko prefinjenih folk numera, do worldmusic pesama iz Srbije, Makedonije, Bosna, Crne Gore, ali i grčke i napuljske pesme.
 
Pojedine numere biće izvedene uz pratnju gudačkog kvarteta „Wonder Strings“, a na koncertu će nastupiti i pet gostiju, pevača sa kojima će Ivan pevati duete, tj instrumentalisti, majstori svojih instrumenata. Naravno, biće i gostiju iznenađenja, a publika će saznati ko su na samom koncertu.
 
Istaknuto je i da je ovakav muzički izazov u ​​okviru raznovrsnosti stilova i porekla muzike koja će se izvoditi, izuzetno zahtevan, i da u ovom trenutku to može da uradi samo Ivan Milinković.
 
Koncert će se održati 11. decembra 2023. godine, a karte se mogu kupiti na blagajni MTS-a Hale, prodajnim mestima Tickets – a, kao i online.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: