Ko to merka Simpove lokale u centru?

Seks i grad - Utorak 07.02.2017 - 15:06

Poslovni prostor u najstrožem centru Vranja, u vlasništvu „Simpa“, trenutno se renovira, i prema raspoloživim informacijama ima više zainteresovanih strana za njegovo korišćenje.

Kancelarije na spratu koje čekaju službenike. Foto: S.Tasić/OK Radio Kancelarije na spratu koje čekaju službenike. Foto: S.Tasić/OK Radio

Reč je o kvadraturi od preko stotinak kvadrata koju je ranije koristila „Kondiva“, a potom je u tim prostorijama bila redakcija „Nove Slobodne reči“.

Do skora u njemu su bile korišćene samo neke kancelarije pojedinih zavisnih „Simpovih“ preduzeća, ali u poslednjih mesec dana tamo nema službenika.

Jovana Nestorović, direktor marketinga u „Simpu“, potvrdila je da se sređuju lokali u centru Vranja.

- Radovi su u toku, ali za sada ne raspolažemo informacijama kako će se ti lokali dalje koristiti.

Taj prostor „Simpo“ koristi u skladu sa svojim potrebama
- kaže Nestorovićeva.

Ona nije mogla da saopšti da li je oglašeno izdavanje tog poslovnog prostora i po kojoj ceni, kao ni ko je zainteresovan da se useli u te prostorije.

Prema nekim informacijama, pored nekoliko firmi, za taj prostor bila je zainteresovana i SNS.

Slaviša Bulatović, predsednik vranjskih naprednjaka, međutim kaže da se ova partija za sad neće seliti iz prostorija u ulici Oca Justina Popovića.

- Ostajemo gde smo - kaže Bulatović.

Inače, u užem centru Vranja sve je manje lokala u kojima su se do skoro odvijali poslovi nekog preduzeća u sastavu “Simpa”.

Sve je počelo kada je “Simpo” morao da, zbog isteka zakupa, napusti “Haremluk”, da bi nedugo zatim u samom centru Vranja prestao da radi i kafić te kompanije sa cvećarom.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: