Vranjanac popio krivičnu: Lažni STRUČNJACI ZA REZULTATE ojadili kladioničara iz Kostolca

Seks i grad - Četvrtak 26.11.2020 - 11:19

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneli su krivičnu prijavu protiv trojice dvadesetjednogodišnjaka iz Vranja, Medveđe i okoline Medveđe, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prevara u saizvršilaštvu.

Tražili mu novac za uplatu, pa još za porez i proviziju FOTO: Shutterstock Tražili mu novac za uplatu, pa još za porez i proviziju FOTO: Shutterstock
Kako prenosi Telegraf, oni se sumnjiče da su, lažno se predstavljajući kao osobe koje znaju rezultate pojedinih utakmica, tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz Kostolca doveli u zabludu da im preda 12.000 dinara kako bi oni umesto njega uplatili tiket, a potom mu dali navodni ostvareni dobitak od 9.000 evra.
 
Potom su mu, kako se sumnja, rekli da će mu taj novac biti isplaćen nakon što uplati još 378.536 dinara na ime navodnih poreza i provizije, što je oštećeni i učinio.
OK Radio, Telegraf

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: