Gužve na graničnom prelazu Preševo

U fokusu - Ponedeljak 09.07.2012 - 08:36

Na graničnim prelazima Preševo sa srpskoj i Tabanovce na makedonskoj strani, motorizovani turisti na ulazak u Republiku Makedoniju čekaju oko dva sata, potvrdjeno je OK Radiju. .

- Na našem prelazu, motorizovani putnici  čekaju oko pola sata, a na makedonskom još sat i po - rekao je Goran Djordjević, dežurni u Auto moto savezu (AMS) u Preševu.

Dodajmo tome da su na jugu Srbije trenutne temperature 33 stepena u Vranju i 34 u Preševu i da će one za sat-dva biti još veće.

Djordjević zato podseća sve koji ovih dana u špicu sezone putuju prema Makedoniji ili Grčkoj, da za izlazak iz Srbije koriste alternativni granični prelaz Prohor Pčinjski, kod istoimenog manastira, gde se tokom celog dana čeka najvše tri do pet minuta.

U tom slučaju potrebno je da se turisti sa magistralnog puta isključe posle Vranja na devetom kilometru kod sela Davidovac.

- Put je dobar, istina duži je nekih 12 kilometara, ali je to mnogo bolje nego na suncu čekati dva sata - savetuje Djordjević.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: