JUMKO pregovara i sa PAKISTANCIMA

U fokusu - Ponedeljak 15.05.2017 - 11:51

Delegacija “Jumka” iz Vranja sastala se u Beogradu sa Suedom Adilom Gilanijem, ambasadorom Pakistana u Srbiji, u cilju uspostavljanja saradnje sa privrednicima ove zemlje.

Detalj sa sastanka FOTO Jumko promo Detalj sa sastanka FOTO Jumko promo

Branislav Popović, predsednik NO “Jumka”, kaže da su Branislav Trajković, v.d. generalnog direktora i Dragana Nastić, komercijalni direktor, predstavili proizvodni program “Jumka” i brojne mogućnosti za realizaciju poslova.

- Ovo je bio prvi sastanak i dogovoreno je da delegacija pakistanskih privrednika poseti Vranje u vezi konca i prediva koji proizvodimo.

Inicijativa i poziv su stigli iz ambasade Pakistana u cilju uspostavljanja dalje saradnja između “Jumka” i tih pakistanskih firmi
- kaže Popović.

On dodaje i da je dogovoreno da ambasador Gilani posreduje u uspostavljanju kontakata sa pakistanskim firmama koje se bave proizvodnjom prediva kao i onima koje su zainteresovane za nabavku vojnih uniformi i zaštitnih radnih odela.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: