Komentari: "Komrad" ipak kriv za smrt radnika

U fokusu - Ponedeljak 22.10.2012 - 16:08

Veliku pažnju posetioca sajta OK Radija izazvala je tragedije u "Komradu", kada je poginuo jedan radnik te firme, a policija uhapsila drugog radnika.

Mesto dešavanja: Meteris Mesto dešavanja: Meteris
U neuobičajeno velikom broju komentara čitalaca sajta OK Radija negoduje se zbog izjava direktora "Komrada" da to preduzeće ne snosi odgovornost za smrt radnika Donče Gligorova na deponiji "Meteris". 
 
- Vranje je mala sredina u kojoj se sve brzo pročuje. Tako sam od par razlicitih ljudi koji rade u "Komradu" dobio jednu te istu informaciju, da je traktor bio skoro pa potpuno neispravan, ali ne i samo taj traktor već i druga vozila... 
 
Ilić pokušava da izbegne odgovornost, iako je on prvi koji treba da odgovara za sve sto se dešava u preduzeću. Meni nije jasno šta rade Tužilastvo i policija, kad je ovaj Ilić još na slobodi, dok nedužan čovek, koji je verovatno jedva stizao da nahrani svoju porodicu, sada u zatvoru - kaže se u jednom od komentara čitalaca sajta OK Radija.
 
I drugi komentari čitalaca upozoravaju na stanje voznog parka u "Komradu". Tako jedan od čitalaca ocenjuje da je "ispravnost voznog parka "Komrada" više nego sumnjiva". 
 
- Pre nekih mesec dana, kamion koji kupi kante za smeće jedva je stao pored moje kuće. Radnici su bili iznervirani i glasno komentarisali pogrdnim recima, obraćajuci se svom direktoru. Uglavnom, policija i tuzilaštvo imaju na čemu da rade.. Ako uopšte nešto rade - kaže on.
 
Najviše gneva čitalaca sajta OK Radija izazvale su izjave direktora "Komrada" Dejana Ilića, kome se zamera nekompetentnost za mesto na kome se nalazi. 
 
- Daj mu vlast pa ćeš videti kakav je čovek. Zbog takvih kadrovskih rešnja Vranje je dugo slepo crevo u Srbiji. Bitno da je dobro situirao sve svoje u familiji. Moralan čovek bi odmah podneo ostavku, ali Iliću to ne pada na pamet - kaže se u jednom od komentara. 
 
Prošlog ponedeljka na deponiji "Meteris" je poginuo radnik "Komrada" Donča Gligorov. Njega je ubila prikolica koja se otkačila od traktora koji je vozio Goran Arsić, koji je kasnije uhapšen. 
 
Do danas policija nije izdala nikakvo saopštenje o tome kako napreduje istraga o ovom slučaju, a porodica Gligorov je najavila da će pravdu potražiti na sudu. 
 
Pogledajte komentare
 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: