"Maja" - najsavremeniji centar za vid na jugu Srbije

U fokusu - Petak 02.11.2012 - 13:21

Centar za vid "Maja" iz Niša danas spada u red vodećih oftamoloških klinika u Srbiji, a svakako ima lidersku poziciju na jugu zemlje.

Centar za vid Centar za vid "Maja" Niš

Kroz ovaj centar, koji pruža sve vrste oftamoloških usluga, od pregleda do operativnih zahvata, dnevno prolaze po više stotina klijenata, što potrvrđuje rejting koji ova zdravstvena ustanove ima kod pacijenata.

"Maja" je počela sa radom 1994. godine, a osnivači su bili profesor dr Gordana Zlatanović i inžinjer Ljubiša Zlatanović. Početak je bio skroman, u 18 kvadrata, sa samo dvoje stalno zaposlenih.

Danas je "Maja" moderna očna kuća koja ima 20 stalno zaposlenih i prostire se preko 300 kvadrata izuzetno uređenog poslovnog prostora.

U Nišu, Centar se nalazi na dve lokacije: glavna je u TC Zona III, a po jedna radnja i ordinacija nalaze se i u TC Gorča.

U Centru "Maja" danas se pružaju sve savremene oftamološke usluge, jer on poseduje tri kompletno opremljene ordinacije i hiruršku salu za operacije katarakte i  glaukoma.

Uz to, u okviru "Maje" rade i sale za refraktivnu hirurgiju – lasersko skidanje dioptrije, te specijalizovani dijagnostički kabineti, za perimetriju, ultrzvučnu dijagnostiku, angiografiju, biometriju, laserski, refraktivni i kabinet za kontaktna sočiva…
 
- Posebno smo ponosni na našu uslugu lasersko skidanje dioptrije, koje se ne radi nigde više u zemlji, osim u Beogradu. Takođe, ovde se i katarakta operiše ultrazvučno, što je moderan svetski trend - sa ponosom priča jedan od osnivača Centra "Maja" Ljubiša Zlatanović.
 
On napominje da je operacija kataratke u Centru "Maja" sigurno najjeftinija i najkvalitetnija usluga koja se po ovom pitanju može dobiti na jugu Srbije, bilo da je u pitanju državni ili privatni sektor.

- U lečenju katarakte mi imamo izuzetne reference, uspešno lečenje velikog broja pacijenata, referentne cene usluge koje su daleko povoljnije od ostalih ponuda, jednostavno, u "Maji" se katarakta stručno, uspešno i jeftino uklanja - kaže Zlatanović.

U "Maji" su posebno ponosni na svoj stručni kadar, predvođen profesorkom doktorkom Gordanom Zlatanović, koja je alfa i omega svih stručnih trendova u "Maji".

- Pored redovno zapošljenih, visokostručnih oftalomologa, kod nas rade i četiri do pet redovnih konsultanata, kao što je na primer profesor Glišić iz Beograda. Na ovaj način "Maja" zaokružuje potpunu stručnu pokrivenost lečenja bolesti oka, od dijagnostike do najsloženijih operativnih zahvata - kaže Zlatanović.

Posebno mesto u Centru za vid Maja zauzimaju dve moderno opremljene optičarske radnje "Optike Maja", koje predstavljaju osnovnu polugu razvoja Centra od samog njegovog osnivanja.

U njima se mogu naći dioptrijski okviri vodećih svetskih proizviđača, bogat izbor sunčanih naočara i sve vrste kontaktnih sočiva i sredstava za održavanje istih.

Koriste se svi moderni vidovi dioptrijskih korekcija kod monofokalnih, bifokalnih i multifokalnih naočara.

Sa svoje strane, i pacijenti su izuzetno zadovoljni uslugama Centra "Maja".

- Moja dioptrija bila je minus četiri, a onda sam počeo da gledam televizor bez naočara! i sve je bilo govoto za dva dana. Ova usluga nije bila jeftina, ali kad pomislim koliko bi me samo koštao put do Beograda, ili u inostranstvo, vidim da sam i na tom planu odlično prošao - kaže Aleksandar Stojković, jedan od Vranjanaca koji je uspešno izlečen u Centru "Maja".

Na kraju, u "Maji" pozivaju sve svoje potencijalne klijente da dođu, jer oni imaju rešenje za sve probleme sa očima, od najjednostavnijih, kao što je uklanjanje trunja koje upadne u oko, pa do najkompleksnijih, koji se rešavaju u skladu sa najvišim svetskim standardima.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: