POSLE ČETIRI GODINE: I Niška dobija ASFALT!

U fokusu - Sreda 19.04.2017 - 10:28

Stanovnici Niške ulice u naselju Gornja Čaršija u Vranju ogorčeni su na nadležne jer, kako kažu, pojedini delovi njihove ulice stoje već poslednje četiri godine raskopani i neasfaltirani.

Ilustracija sa vranjskih ulica FOTO OK Radio Ilustracija sa vranjskih ulica FOTO OK Radio

Sve je počelo pre četiri godine kada je “Vodovod” menjao stare priključke za vodu.

Tada je ulica zbog postavljana novih priključaka na mrežu raskopana, i do dana današnjeg nije asfaltirana.

Goran Petrović, tehnički direktor “Vodovoda”, pojašnjava da je razlog neasfaltiranja ulice to što je jedan potrošač ostao  priključen na staru mrežu.

- Svi stanovnici ulice su sa stare mreže prešli na novu mrežu, osim jednog koji nije želeo da to uradi.

Vodovodna mreža u Niškoj ulici je među najstarijima u gradu, i postavljana je pre više od 50 godina.

Primera radi, prošle nedelje smo imali tu jednu havariju, morali smo opet da raskopavamo ulicu, kako bi tom potrošaču na staroj mreži omogućili snabdevanje vodom.

Uskoro ćemo pokrenuti akciju da sve stare priključke isključimo i prevežemo ih na novu mrežu, jer je neekonomično i nerazumno zbog jednog potrošača držati staru mrežu
- navodi Petrović.

On dodaje da bi u najskorije vreme trebalo da krene i asfaltiranje Niške ulice, tačnije, iskopina koje je ostavio “Vodovod”, i to nakon što svi potrošači budu priključeni na novu mrežu.

Inače, priključak na novu mrežu košta 30.000 dinara, a plaćanje se može obaviti i na rate, u zavisnosti od dogovora “Vodovoda” i potrošača.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: