SAMO DA DAČIĆ NE PEVA: Može i HAN u HANU

U fokusu - Sreda 26.04.2017 - 08:18

Vranje - Meštani Vladičinog Hana pozdravljaju najavu Ivice Dačića da evropskog komesara za proširenje Johanesa Hana dovede u njihov grad, imaju i planove za doček, ali i neke uslove.

Han spreman za sve Han spreman za sve

Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić je najavio da planira da komesara Johanesa Hana sledeći put dovede u Gadžin Han i Vladičin Han, mesta koja „po njemu nose ime“, kako je rekao u šali.

Dragan Antić Šuca, „hanski azilant u Beogradu“, kako sam sebe naziva, kaže  da su Hančani, kao gostoprimljivi ljudi, spremni da dočekaju visokog gosta.

- Mi bi ga u našu zajednicu primili odmah, a ne da ga vozamo 20 godina kao EU nas.

Ja bih ga odveo u naselje „Poljana“, poznato kao „hanski Johanezburg“, da pijemo pivo ispred prodavnice i slušamo trubače kako se spremaju za Guču.

Jedini uslov za prijem bi bio da okrene turu za sve.

Tu bi dobio ostale uslove, meštanima da reši sporove oko međe, a meni da sredi proširenje lokala
– kaže Šuca.

On navodi da bi najbolje bilo da Dačić Johanesa Hana dovede u petak, na pijačni dan, kako bi mogli da se podnove u hanskom „Klekni shopu“.

- Obavezna bi bila poseta rezervatu „Gatar“, da Johanes Han vidi da su kod nas divlje svinje zatvorene, a pitome su svuda okolo.

Komesaru bi izložili sve naše potencijale, kao što su manjačka malina, kunovska rakija i kukavički krompir.

Mogli bi da ga vodimo i u neku od hanskih kafana, ali uz još jedan uslov, da Dačić ne zapeva, imamo mi profesionalce
– dodaje Šuca.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: