SPAJANJE mosta na Koridoru, ZAOBIILAZNO do Surdulice

U fokusu - Utorak 25.07.2017 - 09:44

Vranje - Preduzeće “Azvi-Rubau” će zbog montaže nosača na mostu „Vrla“ na izgradnji Koridora 10 vršiti kratkotrajne obustave saobraćaja na putu Vladičin Han - Surdulica u narednih desetak dana.

Novi most iznad Hana FOTO OK Radio Novi most iznad Hana FOTO OK Radio

Prema navodima iz Policijske uprave Vranje, saobraćaj će biti obustavljan na ovom delu puta, dok će se do Surdulice morati zaobilaznim putnim pravcima.

- Obustave će se vršiti svakog dana, od utorka 25. jula i trajaće maksimalno do nedelje 13. avgusta, sa početkom u 12 časova u trajanju od najmanje 30 minuta, a najviše tri sata.

Procena je da je u tom vremenskom periodu najmanja frekvencija saobraćaja.

Saobraćajna policija će biti prisutna na mestu izvođenja radova, kao i u gradu zbog bezbednog odvijanja i preusmerenja saobraćaja
- navode iz policije.

Do Surdulice će se iz pravca Hana saobraćaj preusmeravati, bilo da se isključujete sa autoputa ili da idete iz grada, preko Poloma, Dekutinca, Gramađa i Suvojnice.

Ova deonica je pod asfaltom, s tim što kroz Suvojnicu nekoliko kilometara puta nije asfaltirano.

Drugi alternativni pravac vodi preko Kržinca, Ružića, Kozinice i spušta se u Žitorađe i dalje ka Surdulici.

Ovaj put je kraći, ali nije asfaltiran.

S obzirom da u špicu letnje sezone veliki proj ljudi putuje ka Vlasini, a naročito vikendom, preporučuje se da se ka Surdilici iz pravca Vranja ide magistralnim putem do isključenja u Gramađu i dalje preko Suvojnice.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: