Vukovi poklali pse u Poljanici

U fokusu - Utorak 23.10.2012 - 14:01

Čopor vukova napravio je pravi pokolj domaćih pasa u centralnim selima vranjske Poljanice.

Vlase Vlase
Novica Cvetković, laborant u Zdrvastvenoj stanici Vlase, navodi da je poklano 15 pasa, od toga najviše u Vlasu i Golemom selu, koji su pored asfaltnog puta i reke Veternice.
 
- Vukove je verovatno glad naterala da se spuste u nizinu, u sela sa najvećom koncentracijom stanovništva. Psima su, koji su bili vezani u dvorištima, pred kućama, zubima odbrubljene glave, a tela nisu pronađena – kaže Cvetković.
 
On je prilikom jedne od noćnih intervencija kod bolesnika prolazio kroz mahalu Baljkovci u Golemom selu i video stravičan prizor. 
 
- Čulo se je užasno zavijanje vukova od koga se krv ledila u žilama. Sa vlasnikom psa Lazarom Stanojkovićem smo videli krvavu glavu njegovog ljubimca pored lanca. 
 
Pobegli smo u kuću, jer su se vukovi motali u blizini, pored doline, prema Veternici – navodi Cvetković.
 
On ističe da je zavladao veliki strah kod žitelja Golemog sela, jer je u ponedeljak, u sred dana, učitelj Zoran Janjić primetio vukove ispred svoje kuće, koja se nalazi na 10 metra od osnovne škole u centru sela. 
 
 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: