Značajan web jubilej

U fokusu - Ponedeljak 18.06.2012 - 08:52

Presheva.com iz Preševa, najstariji web portal u Pčinjskom okrugu, obeležio je 15. rodjendan.

Ugledni preševski novinar Driton Salihu, vlasnik i glavni i odgovorni urednik najposećenijeg, najčitanijeg i najuticajnijeg albanskog portala na tromedji Srbije, Makedonije i Kosova, kaže da je pre 15 godina sve počelo kao šala i zabava.
 
- Počeli smo 15. juna 1997. godine, ne znajući još dovoljno dobro o mogućnostima i prednostima interneta, o moći ovog novog načina komuniciranja i prenosa informacija, počeli smo sa portalom na dosta skorman način i sa skromnim ambicijama - kaže Salihu za OK radio.
 
On sa zadovoljstvom ističe da je Presheva.com, prema Googl analitiku, danas albanski portal koji prosečno mesečno ima 100 hiljada individualnih i preko 420 hiljada poseta sa društvenih mreža, a da svi posetuoci mesečno pregledaju oko 3,2 miliona stranica.
 

- Ponosni smo na taj podatak i na činjenicu da je portal Presheva.com danas najposećeniji i najuticajniji albanski portal u Srbiji, zbog čega nas često mnogi mediji u Srbiji, na Balkanu, u Evropi pa i svetu prenose i citiraju - kaže glavni i odgovorni urednik Driton Salihu. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: