Ako ovog leta budete nosili dvodelni kupaći, neka on bude sa visokim strukom

Zivot i stil - Četvrtak 09.07.2020 - 14:35

Ne odustajemo od ideje da će se to ipak desiti i da ćemo se naći pored neke vode i malo se opustiti, a kako smo u svoju antistres terapiju odavno uveli pravljenje lista želja (i sada smo već jako dobri u tome), ovaj put se okrećemo odabiru kupaćih. Pardon, dvodelnih kupaćih.

On ima ozbiljan stilski faktor @ANNARVITIELLO On ima ozbiljan stilski faktor @ANNARVITIELLO
Bilo da se priklonite svetlucavom trendu, odlučite za minimalizam ili za neki od domaćih brendova: ukoliko vaš izbor padne na dvodelni model, neka on bude visokog struka
 
On ima ozbiljan stilski faktor poput jednodelnih modela - uvek odrasliji od bikinija sa trouglićima - izuzetno su udobni i dolaze u bezbroj varijacija na temu. Želite da evocirate leto na jugu Francuske? Tu su modeli na cvetiće u nežnijim tonovima. Više ste raspoloženi za dramu i oversized aksesoar? Monohromni kompleti su kao stvoreni za velike šešire i naočare. 
 
Retro devedesete i rebraste streč-teksture najbolje ćete izneti uz još jedan detalj, a to je visok izrez... Ali u svim ovim varijacijama na temu, struk uvek ostaje na nepromenjenoj visokoj poziciji oko ili iznad pupka. Realno, nije da joj se ne radujemo, pošto je mnogo zahvalnija od klasičnih bikinija. Da li ste već pronašli svoj omiljeni?
Buro 247, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: