Borat osuđen na doživotnu robiju

Zivot i stil - Četvrtak 04.03.2021 - 13:50

Saša Baron Koen obavestio je javnost da je „Borat: Naknadni film“ poslednje ostvarenje sa voljenim likom kazahstanskog novinara.

Ovo nije prvi put da Koen „penzioniše“ Borata FOTO: Promo Ovo nije prvi put da Koen „penzioniše“ Borata FOTO: Promo
Prošlogodišnje ostvarenje Borat: naknadni film (Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan) bila je poslednja prilika da gledamo Sašu Barona Koena u prepoznatljivom sivom odelu i sa karakterističnim brkovima, piše Njujork post.
 
„Sivo odelo je zaključano i više se neće pojaviti“, rekao je britanski komičar, glumac i reditelj tokom sesije pitanja i odgovora u okviru virtuelne ceremonije dodele Zlatnih globusa.
 
Nova priča o Boratu Sagdijevu imala je tri nominacije za ove nagrade, a u dve kategorije je i trijumfovala – Najbolji mjuzikl ili komedija i Najbolji glumac u glavnoj ulozi.
 
Glumica Marija Bakalova, koja je tumačila ulogu Tutar, Boratove ćerke tinejdžerke, takođe je bila nominovana za najbolju glumicu u mjuziklu ili komediji.
 
„Ovo je verovatno bio najopasniji projekat na kojem sam morao da radim“, rekao je Koen, koji je ranije otkrio da je tokom snimanja nosio pancirni prsluk, što mu je dobro došlo kada je Borat upao na protest u državi Vašington i izazvao nerede među besnim pristalicama nošenja oružja.
 
„Smatrali smo da vredi rizikovati. Bio sam veoma zabrinut zbog Trampa i trampizma, a izbori i naša demokratija bili su u opasnosti“, objasnio je idejni tvorac Borata.
 
„Bilo je situacija u koje se više nikada ne bih vratio. Sivo odelo je zaključano i nećemo ga uzimati ponovo“, rekao je 49-godišnji režiser.
 
Uprkos tome što mu je život bio u opasnosti, Saša Baron Koen ponosan je na ono što smatra važnim delom političke parodije.
 
Ovo nije prvi put da Koen „penzioniše“ Borata.
 
Film iz 2006. godine Borat: Kulturno uzdizanje u Americi za pravljenje koristi slavne nacije Kazahstana, kao što se vidi, dobio je nastavak uprkos Koenovim izjavama 2007. godine da nikada više neće igrati Borata.
 

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: