Britni Spirs moli sud: Ukinite starateljstvo, želim nazad svoj život

Zivot i stil - Četvrtak 24.06.2021 - 12:50

Britni Spirs rekla je u sredu sudiji odgovornom za nadzor trinaestogodišnjeg kontroverznog starateljstva koje njen otac ima nad njom, da želi svoj život nazad i da to starateljstvo okonča.

FOTO: AP FOTO: AP
Primedbe pop zvezde, izrečene putem videoveze na saslušanju suda u Los Anđelesu, njeno su prvo javno obraćanje o sudski odobrenom aranžmanu uvedenom 2008. kad je pretrpela nervni slom.
 
Spirs (39) je u emotivnoj izjavi rekla da je starateljstvo zlostavljanje. „Samo želim svoj život nazad“, rekla je. „Nisam ovde da bih bila nečiji rob“, dodala je.
 
„Traumatizovana sam. Nisam srećna. Ne mogu da spavam“, kazala je. „Tako sam besna i plačem svaki dan“, dodala je.
 
Spirs je zatražila da se starateljstvo završi. „Iskreno verujem da je ovo starateljstvo zlostavljanje“, rekla je.
 
Sutkinja Vrhovnog suda u Los Anđelesu Brenda Peni rekla je da će joj biti potrebna formalna predstavka predata sudu u kojoj se traži prekid starateljstva pre nego što bude mogla da preduzme bilo kakvu akciju.
 
Peni je pohvalila Spirs jer je progovorila. „Znam da je trebalo puno hrabrosti“, rekla je Peni. „Želim ponovo da vas pohvalim što ste zaista iskoračili i istupili kako bismo čuli vaše misli, ne samo ja već i svi koji su učestvovali u ovom slučaju.“
 
Spirs je poslednji put direktno sa sudijom razgovarala u maju 2019. godine, ali sud je bio zatvoren za javnost i njeno svedočenje je zapečaćeno. U sredu je pevačica rekla da želi da ljudi čuju šta ona ima da kaže.
 
Spirs je rekla da želi ponovo da se uda i ima dete. Ali dodala je da ima ugrađenu kontracepciju i da ne sme da ide lekaru „jer ne žele da imam decu“.
 
Pevačica ima dvoje dece sa svojim bivšim suprugom Kevinom Federlinom. Federlin ima starateljstvo nad decom.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: