Celom selu gasio struju kako bi mogao u tajnosti da viđa svoju devojku

Zivot i stil - Petak 27.05.2022 - 12:09

Meštani sela Ganešpuri u Indiji nedeljama su trpeli česte nestanke struje, do kojih je uvek dolazilo samo nekoliko sati nakon što zađe sunce. Činilo se da niko ne zna šta je uzrok problema, pošto elektroprivreda nije prijavila nijedan kvar na elektroenergetskoj mreži, a nijedno od susednih sela se nije imalo istu muku.

FOTO: Free Images FOTO: Free Images
Ogorčeni meštani počeli da obraćaju pažnju na vreme kada je dolazilo do nestanaka struje i došli su do zaključka da struja uvek nestaje kada padne mrak. Počeli su da sumnjaju u da se neko sa njima poigrava i smislili su plan da istraže o čemu je reč, piše indijski "Tribjun" a prenosi Blic.
 
Jedne noći, nakon što je nestalo struje, kao što se često dešavalo proteklih nedelja, jedan broj stanovnika Ganešpurija formirao je grupu za potragu i odlučio da potraži odgovore u selu. Nakon što su pročešljali ulice, stigli su do seoskog školskog dvorišta gde su otkrili dvoje ljubavnika koji pokušavaju da svoju vezu sačuvaju u tajnosti. Kako se ispostavilo, čovek, koji je slučajno bio električar, bio je toliko odlučan da viđa svoju dragu, da je isključivao struju na 2-3 sata uveče svaki put kada bi se sreli, samo da ih ljudi ne bi videli.
 
Nakon što je priznao da je nedeljama sabotirao celo selo, nestašni električar je navodno pretučen, zatim ošišan, pa je za kaznu tako paradirao ulicama. Srećom, priča ipak ima srećan kraj. Nakon što su saznale za njihovu tajnu romansu, seoske starešine su primorale dvoje ljubavnika da se venčaju.
 
"Čovek je oženjen devojkom u prisustvu glavnog starešine i drugih članova seoskog veća", rekao je meštanin Marar Ram Murmu za "Tribjun India".
 
Brak je navodno spasio električara od pravnih posledica, jer protiv njega nije podignuta optužnica, prema rečima lokalnog policajca Vikasa Kumara Azada, koji je rekao: "Mi smo saznali za incident, ali ćemo reagovati kada dobijemo žalbu".
OK Radio,Blic

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: