Džejn Simor ima 69 godina, a želi da glumi devojku od 25

Zivot i stil - Subota 21.11.2020 - 00:58

Američka glumica Džejn Simor često se hvali svojim mladolikim izgledom, pa je nedavno javno govorila o tome koliko ju je naljutila činjenica da joj ne dozvoljavaju da glumi mlade devojke.

"Ima isti broj kilograma kao i kada je bila 17-godišnjakinja" FOTO: EPA-EFE
Džejn je uporna kad govori o tome da bi u televizijskim filmovima i serijama mogla da prođe kao 25-godišnjakinja, iako mnogi iz filmske industrije ne misle tako.
 
“Prvo su mi rekli da ću glumiti verziju svog lika sa 25 godina, a samo dan pre snimanja pronašli su za tu ulogu nekog drugog. To je nešto što stvarno ne razumem jer, verovali ili ne, čak za to ne moraju ni da prave bilo kakve promene na mom licu. Možete da se uverite u to ako pogledate moje fotografije na Instagramu”, izjavila je 69-godišnja Džejn za magazin “Tajms”.
 
U istom intervjuu rekla je da ima isti broj kilograma kao i kada je bila 17-godišnjakinja i to zahvaljujući strogoj samodisciplini i minimalnom unosu hrane.
 
Kako kaže, jede jedan obrok dnevno koji sadrži povrće, nemasnu ribu ili mali komad piletine, a ponekad i tanak odrezak. Pored toga jede sirovu šargarepu ili celer, i tvrdi da je baš to tajna njenog sjajnog izgleda u godinama koje ima.
 
 
Takođe, ona kaže da se nikada nije podvrgla plastičnim operacijmama lica jer, s obzirom na to da se bavi glumom, želi da sačuva mimiku.
 
“Nemam ništa protiv toga, mislim da je sjajno ako se za tako nešto odlučite, ali očigledno je da ljudi u mojim godinama, koje vidim oko sebe, izgledaju kao barbike”, kaže Džejn.
 
Džejn je 2018. godine, kada je imala 67 godina pozirala za magazin “Plejboj” i tada je postala najstarija žena koja je fotografisana za njihovu naslovnu stranu.
 
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Giga
21.11.2020. , 01:06
To se kod nas kaže "baba devojka"