Evo gde žive NAJBOLJI LJUBAVNICI na svetu

Zivot i stil - Subota 21.10.2017 - 13:12

Istraživanje koje je sprovedeno na osnovu prikupljenih podataka u okviru ankete koju je sproveo sajt za upoznavanje pokazalo je da su muškarci i žene iz pojedinih zemalja boji ljubavnici od nekih drugih nacija.

Nauka je pokazala FOTO: Getty Images Nauka je pokazala FOTO: Getty Images

U anketi je učestvovalo 22.753 ispitanika koji su bili dužni da ocene poslednju osobu sa kojom su imale seks od 0 do 10, ali i da navedu iz koje zemlje je ta osoba.

U obzir su uzimali isključivo heteroseksualne osobe. Najbolje rangirani, kada su muškarci kao partneri u pitanju, jesu Australijanci, Južnoafrikanci i Amerikanci, sa ocenom osam.

Žene ocenjene takođe osmicom jesu Kanađanke, Francuskinje, Italijanke i Amerikanke.

Vratimo li se na muškarce, na listi su se zatim našli Kanađani, Francuzi, Nemci, Indijci, Italijani i Španci sa ocenom sedam.

Ocenu manje dobili su Britanci, dok poražavajuću četvorku nose Novozelanđani, piše "Independent".

Kada su žene u pitanju, rezultati se jako malo razlukuju.

Sedmicom su ocenjene pripadnice lepšeg pola iz Nemačke, Indije, Južne Afrike i Velike Britanije, a kao lošije ljubavnice pokazale su se Autralijanke, Novozelanđanke i Španjolke.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

blog comments powered by Disqus