Gledajte Harija Potera ponovo, i platiće vam preko 1.000 evra

Zivot i stil - Četvrtak 09.12.2021 - 14:47

Prošlo je dvadeset godina od filma Hari Poter i Kamen mudrosti, prvog dela serijala o mladom čarobnjaku. Povodom obeležavanja godišnjice kompanija USDish nudi 1.234 dolara osobi koja će pogledati pet filmova o Hariju Poteru.

FOTO: Promo FOTO: Promo
Sve što ta osoba treba da uradi nakon gledanja jeste da pomenutoj kompaniji javi kako se njeno iskustvo gledanja tih filmova razlikuje od gledanja dok je bila mlađa. Ukoliko niste ljubitelj filmova o Hariju Poteru, ova kompanija dopustiće vam da odaberete pet omiljenih filmova iz detinjstva za ponovno gledanje. 
 
 "S obzirom na to da mnogi klasici dobijaju rimejk i slave godišnjicu, bili smo radoznali da li imamo iste utiske kao kada smo prvi put gledali ove filmove, dok smo bili mlađi", rekao je predstavnik kompanije za portal Travel + Leisure.
 
Osim novca, pobednik će dobiti pristup striming platformi za gledanje tih filmova, grickalice koje su bile popularne u periodu u kome su odrastali kao i mnoge druge pogodnosti.
 

 
"Idealan ste kandidat ako ste vodili detaljne bilješke o tome kako ste se osećali dok ste gledali film kao dete u odnosu na gledanje sada kao odrasla osoba, delite nostalgične trenutke na društvenim mrežama i, naravno, zabavljate se. Za još bolju avanturu, pozovite svoju decu (ako ih imate) da sa vama gledaju vaših omiljenih pet filmova", dodaju iz kompanije.
 
20 godina kasnije – ponovo ćemo ih gledati zajedno
 
Ako dobijete posao, imaćete 15 dana da pogledate svih pet filmova. Kompanija napominje da veće šanse za odabir imaju osobe koje u svojoj prijavi pošalju video.
 
Podsetimo, specijal "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" imaće premijeru na HBO Maks, 1. januara 2022.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: