Izdaje se Ronaldova vila u Torinu VIDEO

Zivot i stil - Ponedeljak 25.10.2021 - 12:39

Super luksuzna vila u kojoj je tri godine živeo Kristijano Ronaldo, koliko je igrao za italijanski Juventus, od hiljadu metara kvadratnih, sa spa centrom i crtežom Spajdermena u jednoj od soba njegove dece, traži novog stanara.

„Blindirana“ vila okružena je kamerama FOTO: Instagram „Blindirana“ vila okružena je kamerama FOTO: Instagram
Oglas da se izdaje vila u kojoj je živeo fudbalski as, Kristijano Ronaldo, objavila je agencija za nekretnine „Logo imobilijare“, kojoj se obraća najveći broj igrača kada traži novi dom u Torinu. Po prvi put javnosti je na 37 fotografija prikazano kako je izgledala  unutrašnjost doma u kojoj je Ronaldo živeo sa porodicom do kraja avgusta. 
 
„Blindirana“ vila okružena je kamerama i visokom živom ogradom, a nalazi se u blizini Korso Alberto Pico, nedaleko od Pjaca Gran Madre.  Izdaje se po, za sada, nepoznatoj ceni.
 
Vila ima četiri sprata, površinu od hiljadu metara kvadratnih i 300 dvorišta, a izdaje se delimično nameštena.  
 
Nešto od toga kako je vila uređena unutra, pratioci Ronalda mogli su da vide i na Georgininom profilu na Instagramu jer je objavila fotografije na bazenu, pored koga se nalazi sauna i tursko kupatilo.
 
 
Kuća poseduje lift, garažu, dva manja stana u prizemlju i jedan veliki stan na poslednjem spratu. U blizini žive fudbaleri Rodrigo Betankur, Aron Remzi, kao i Điđi Bufon.
RTS; OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: