Izgubio dijamante vredne 50.000 evra na kasi u supermarketu – traže ga preko oglasa

Zivot i stil - Sreda 24.02.2021 - 13:34

U supermarketu u Napulju, prilikom plaćanja računa na kasi, nepoznati čovek je izgubio koverat sa tri dijamanta i sertifikatom o autentičnosti i čistoći. Na kraju smene čistači su pronašli koverat. Tada je počeo „lov“ na misterioznog čoveka.

Snimak sa sigurnosne kamere FOTO: Twitter/screenshot Snimak sa sigurnosne kamere FOTO: Twitter/screenshot
Menadžeri supermarketa u Napulju objavili su oglas u lokalnim novinama u kome traže čoveka kako bi preuzeo svoj paket. 
 
Koverat sa dijamantima u međuvremenu je poveren na čuvanje advokatu, koji je predložio da se vredni sadržaj ipak preda Birou za izgubljene i nađene stvari.
 
„Rekli su mi da nemaju na raspolaganju sef da čuvaju tako dragocenu imovinu. U početku su odbili zahtev, a zatim su se pojavili tvrdeći da su pronašli kancelariju sa sefom koji bi mogao da čuva dijamante dve nedelje", istakao je advokat.
 
Nadzorne kamere u supermarketu, snimile su rasejanog čoveka koji je lepo odeven, a na licu ima crnu zaštitnu masku.
 
Na snimku se isto tako vidi da na ulazu u lokal, gde se kupcima meri temperatura, iz njegovog desnog džepa viri koverat u kome su bili, kasnije izgubljeni, dijamanti.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: