Mislila da je našla mladoženju, pa ostala bez 6.000 evra

Zivot i stil - Utorak 20.04.2021 - 14:54

Jedna sasvim neobična prevara sa elementima krivičnog dela dogodila se u Doboju, kada je ženi iz tog grada lažni američki vojnik u Siriji uzeo 12.000 kuna (nešto više od 6.000 evra), a da se pred njom nije ni pojavio.

Sve se odigralo preko Fejsbuka FOTO: Pixabay Sve se odigralo preko Fejsbuka FOTO: Pixabay
Sve se odigralo preko Fejsbuka.
 
Muškarac, koji se predstavio kao vojnik SAD u Siriji, ženi je saopštio da je zainteresovan za brak, a nakon što je ona pristala i sa njim navodno dogovorila venčanje, on joj je rekao da će na njenu adresu poslati paket sa papirima za venčanje i većom količinom novca.
 
Paket će joj, kazao je muškarac, doneti njegov agent.
 
Iz Policijske uprave u Doboju kažu da je potom oštećena stupila u kontakt sa navodnim agentom, koji joj je rekao da je potrebno da mu putem "Western Uniona" uplati 12.000 KM da plati carinu za paket, što je ona i učinila, preneo je sarajevski portal Klix.
 
O svemu je, kažu, obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji se izjasnio da ovaj slučaj ima elemente krivičnog dela prevare.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: