Nema vakcine za Deda Mraza

Zivot i stil - Ponedeljak 26.10.2020 - 13:51

Plan po kojem je trebalo da ulični Deda Mrazovi u SAD među prvima budu vakcinisani je odbačen.

Kampanja je, međutim, poništena Kampanja je, međutim, poništena
Zdravstvene vlasti SAD planirale su da Deda Mraz i njegovi vilenjaci prvi budu vakcinisani u okviru kampanje za promociju vakcinacije, za koju je odvojeno 250 miliona dolara, a u kojoj su takođe trebalo da se pojave i poznate ličnosti.
 
Kampanja je, međutim, poništena, a Rik Ervin, predsedavajući Reda pravih bradatih Deda Mrazova, rekao je da je izuzetno razočaran odlukom.
 
„Ovo je bila naša najveća želja za Božić 2020. i sada se čini da se neće obistiniti“, istakao je Ervin za Volstrit džornal.
 
Ministarstvo zdravlja prvi put je potvrdilo postojanje takvog plana za Njujork tajms. Ideju je prvobitno predložio Majkl Kaputo, bivši pomoćnik ministra.
 
Kaputo je u avgustu rekao Ervinu da će vakcina biti odobrena sredinom novembra i da će do Dana zahvalnosti (poslednji novembarski utorak) biti na raspolaganju onima na „prvoj liniji fronta".
 
„Ako vi i vaše kolege niste od suštinske važnosti, ne znam ko jeste“, rekao je Kaputo tokom telefonskog razgovora sa Ervinom, koji mu je odgovorio sa: „Ho! Ho! Ho!“
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: