Nije vic, on je zaista heroj: Čak Noris je napustio glumu da bi negovao bolesnu suprugu

Zivot i stil - Nedelja 24.01.2021 - 13:22

Svaka žena sanja da pored sebe ima muža koji je spreman da žrtvuje sve zbog nje, a supruga slavnog glumca je upravo ta srećnica.

Čak Noris nije oklevao ni sekunde FOTO:Profimedia Čak Noris nije oklevao ni sekunde FOTO:Profimedia
Svako od nas želi da ima posvećenog i pouzdanog partnera koji će biti uvek tu za nas i u dobrim i u lošim vremenima. U teškim životnim situacijama, ljudi pokažu svoje pravo lice. Ili što bi Njegoš rekao: "U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci."
 
Američki glumac Čak Noris, primer je odanog muža punog ljubavi. On nije samo bio uz svoju bolesnu suprugu, već se odrekao uspešne karijere kako bi brinuo o njoj, objavila je Prva TV.
 
Čak Noris je govorio o tome kako se život njihove porodice promenio bukvalno preko noći nakon banalne injekcije koju su lekari dali njegovoj supruzi 2013. godine pre magnetne rezonance za reumatoidni artritis. Komplikacije su bile više nego ozbiljne: mučna neuralgija i problemi sa bubrezima.
 
Čak Noris nije oklevao ni sekunde i nije birao između brige o svojoj ženi i karijere.
 
"Odustao sam od filmske karijere da bih se usredsredio na Džinu. Sada imam samo jedan san i jedan cilj - da spasim svoju voljenu. Verujem da ništa nije važnije, pa se nikada nisam pokajao zbog donete odluke “, rekao je 80-godišnji glumac.
 
Od kako se se Džina razbolela, par je potrošio oko 2 miliona dolara na oporavak.
 
Podsećajući na grešku lekara, Džina kaže da joj je telo nakon prve injekcije gorelo. Ludela je od bolova i nije mogla da razume šta joj se dešava.
 
"Nekoliko sati nakon prve injekcije, imala sam osećaj da gorim. Sa svakim satom, osećaj pečenja se širio po celoj koži i bio je pravi pakao. Bol je bio takav da me cepao na komade. Tako je započeo najstrašniji period u mom životu: pet meseci sam ležala sasvim nepokretna i molila Boga samo za jedno - da se ta patnja što pre završi. Stalno sam razmišljala o tome kako sam do juče bila zdrava, a sada ne mogu bez medicinskog nadzora, ni sekund. Za to vrem Čak se nije udaljavao od mene ni korak. Spavao je na kauču pored mog bolesničkog kreveta, osluškivao svaki moj dah. Bilo je veoma teško i bolno. Ostalo nam je samo da se molimo, što smo i radili. Molili smo Boga da nam da još samo par godina."
 
Supruga Čaka Norisa kaže da dugo nisu mogli da se pomire sa činjenicom da je jedna tako rutinska stvar mogla toliko da se zakomplikuje.
 
"Kada sam išla na magnetnu rezonancu, nisam ni pomislila da ću narednih 5 meseci biti paralizovana. To se ne dešava! Ne meni! To je nemoguće! Ipak, život nije uvek pošten i ovaj put sam ja bila ta na kojoj su se "kola slomila"", nastavlja Džina.
 
Situaciju je pogoršala činjenica da lekari nisu odmah utvrdili šta se događa sa njom. Sumnjali su na onkološki proces, sprovodili su razna ispitivanja i laboratorijske analize. Tada se pojavila verzija da su njeni simptomi možda povezani sa Parkinsonovom bolešću.
 
Lekovi joj nisu pomagali. A onda je Džena počela samostalno da analizira svoje simptome, seća se kako je sve počelo i sinulo joj je: sve je ukazivalo na to da je telo oštećeno metalnim gadolinijumom, koji je deo kontrastnog sredstva koje se ubrizgava pre magnetne rezonance. Ubrzo su lekari na klinici u Renu u državi Nevada potvrdili njenu pretpostavku: to je trovanje.
 
„Kako je to istovremeno bilo smešno i nepravedno. Pre bolesti sam živela bogatim životom, bila sam u odličnoj fizičkoj formi, bavila sam se sportom, zdravo se hranila, a onda je sve bilo gotovo. Bolest, borba za život i fizička patnja - to su posledice injekcije “, žali se Džina.
 
Čak Noris je odlučio da potraži pravdu i sazna šta se dogodilo sa njegovom suprugom i čijom je krivicom došla u takvu poziciju. Podigao je tužbu protiv nekoliko medicinskih kompanija, tvrdeći da su hemikalije koje se koriste za magnetnu rezonancu uzrokovale Džininu bolest.
Prva TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: