Ona 81, on 36 godina "Osećam se kao devica, niko mi nije prišao 35 godina!"

Zivot i stil - Utorak 26.01.2021 - 13:15

Ljubavna priča bake iz Britanije i njenog skoro pet decenija mlađeg momka iz Egipta, postala je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što se baka požalila na Fejsbuku, kako zbog viznog režima, ne može da provodi vreme sa svojim voljenim izabranikom.

Iris i Muhamed prošle godine FOTO: Iris Jones / Facebook Iris i Muhamed prošle godine FOTO: Iris Jones / Facebook
Penzionerka Iris Džouns (81) i njen momak iz Egipta, Muhamed Ahmed Ibrahim (36), upoznali su se prošle godine putem Fejsbuka. Veza koju su započeli, bila je puna strasti, o čemu svedoči priznanje zaljubljene bake o tome kako se nije tako lepo osećala više od tri decenije. Zbog razlike u godinama, njena porodica ne želi da vidi Muhameda, ali sada se zaljubljenom paru pojavio novi problem - viza.
 
Naime, on ne može da uđe u Veliku Britaniju zbog problema sa papirima, te zaljubljeni par ne zna kada će ponovo moći da bude zajedno.
 
“Niko mi nije prišao 35 godina. Osećala sam se ponovo kao devica”, rekla je Iris za "Miror".
 
Sa druge strane, njen sin, Stiven, kao i ostatak porodice, strahuju da u odnosu nje i njenog izabranika, nema ljubavi, već samo interesa.
 
“Kada nam je pominjala tog lika iz Egipta nismo znali šta da kažemo. Naročito kad je počela sa pričom da je zaljubljena. Moj brat i ja smo šokirani razlikom u godinama, i to je izazvalo dosta problema”, rekao je Stiven za “Mirror”.
 
Iris je ipak imala spreman odgovor i na tu tvrdnju, te je rekla kako Muhamed zna njenu situaciju, te i da pored penzije, nema ništa drugo.
 
“Ako hoće da me oženi zbog nasledstva imam jednu vest. Jako će se razočarati jer živim samo od penzije. Ja sam iskrena žena i on zna moju materijalnu situacija”, rekla je ona.
 
Međutim, čak ni to nije bilo dovoljno njenoj porodici, koja ne želi da priča sa njom sve dok se ne otarasi momka.
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: