Osvojio nagradu američke lutrije Pauerbol od 730 miliona dolara (VIDEO)

Zivot i stil - Četvrtak 21.01.2021 - 15:16

Američka lutrija "Pauerbol" (Powerball) je objavila da je osvojena nagrada od 730 milona dolara posle više meseci u kojima niko nije uspeo da ostari glavni zgoditak.

Džekpot za Pauerbol bio je peti najveći do sada FOTO: AP Džekpot za Pauerbol bio je peti najveći do sada FOTO: AP
Učesnicima lutrije data je još jednu šansu da osvoje ogromni džekpot sinoć sa nagradom od 730 miliona dolara.
 
Džekpot za Pauerbol bio je peti najveći do sada, i osvojen je dan pošto niko nije uspeo da osvoji još veću nagradu Mega milions (Mega Millions) koja je sada porasla na 970 miliona dolara.
 
Pobednički brojevi za Pauerbol sinoć su bili: 40-53-60-68-69 i Pauerbol od 22.
 
Prvi put su oba džekpota američke lutrije bila vredna više od 700 miliona dolara. Najveća osvojena nagrada na lutriji bila je džekpot Pauerbola od 1,58 milijardi dolara, koji je osvojilo troje ljdudi 2016. godine.
 
Niko nije osvojio ni jedan od dva džekpota američke lutrije od sredine septembra tako da je nagradni novac postepeno rastao mesecima. Retko je da prođe toliko dugo bez pobednika ali takođe pokazuje neverovatno male šanse za pobedu - jedan u 292,2 miliona za Pauerbol i jedan u 302,5 miliona za Mega Milions.
 
Mega Milions i Pauerbol se igraju u 45 država kao i u Vašingtonu D.C, i američkim Devičanskim ostrvima. Pauerbol se još nudi i u Portoriku.
 

Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: