Paz de la Huerta tvrdi da ju je Vajnstajn silovao čak dva puta

Zivot i stil - Subota 17.11.2018 - 12:26

Glumica Paz de la Huerta još jedna je u dugom nizu glumica koje su holivudskog producenta Harvija Vajnstajna optužile za seksualno uznemiravanje ili, u ovom slučaju, silovanje.

Paz de la Huerta FOTO: Getty Images Paz de la Huerta FOTO: Getty Images
Naime, Paz tvrdi da ju je Vajnstajn dva puta silovao još 2010, da bi zatim krenuo u kampanju zlostavljanja što je naštetilo njenoj karijeri. Njujorška policija trenutno istražuje njene optužbe, ali nije podignuta optužnica. Doduše, Vajnstajn je u Njujorku optužen za još jedan slučaj silovanja. 
 
Glumica tvrdi da joj je prvi put pretio da neće nikada raditi u Holivudu ako ne pristane na seks, a zatim je silovao nakon što ga je odbila. Nakon toga nastavio je da je zivka. Glumica je navela i da je nakon toga pristala da dođe u njegov hotel u nadi da će tako prekinuti telefonsko uznemiravanje, ali da ju je i tada silovao. 
 
Ona je priznala da se tog puta napila jer je "bila nervozna", ali producent je to iskoristio, prenosi Veniti Fer.
 
De la Huerta tvrdi da je Vajnstajn pokušao mesec dana kasnije da je natera na seks s još jednom ženom, a godinu dana nakon spornih događaja, glumica je izgubila posao na HBO-ovom šou "Boardwalk Empire", te je navodi, uverena da je upravo Vajnstajn razlog njenog otpuštanja. 
 
Kao dokaz priložila je fotografiju Vajnstajna i Martina Skorsezea (producenta i reditelja serije) kako razgovaraju samo nekoliko nedelja pre nego što joj je uručen otkaz. 
 
Vajnstajnov advokat tvrdi da se radi o "neosnovanim tvrdnjama nestabilne osobe koja ima bujnu maštu".
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: