Vreli horoskop: Koji znak je vaš idealan partner u seksu?

Zivot i stil - Nedelja 25.08.2019 - 13:13

Vreli horoskop: Koji znak je vaš idealan partner u seksu?

Nije na odmet proveriti šta kažu zvezde FOTO: Getty Images Nije na odmet proveriti šta kažu zvezde FOTO: Getty Images
U krevetu sa Bikom čeka vas duga predigra, a Vage traže seksi scenografiju, lepršavi donji veš i senzualnu muziku. 
 
Teško da se na osnovu horoskopa donose neke važne ljubavne odluke, ali činjenica je da sa nekim znacima imamo bolju energiju i pritom mislimo na onu seksualnu. 
 
Ako ste u potrazi za iskustvom života, nije na odmet proveriti šta kažu zvezde. 
 
Vreli horoskop: Koji znak je vaš idealan partner u seksu?
 
OVAN
 
Asertivni i pomalo agresivni, ovnovi traže pobedu. Češće su lovci, nego ulov, a za svoje seksualne performanse traže trenutnu potvrdu. Ne zamaraju se emotivnim igricama, a u trenucima nežnosti vole masiranje glave.
 
Najbolji spoj: Lav, vaga, devica, škorpija.
 
BIK
 
Više senzualni, nego seksualni. Bikovima je predigra s puno mirisa, zvukova i dodira skoro važnija od samog vođenja ljubavi. Nisu od onih koji traže seks, izbegavaju avanture za jednu noć i radije čekaju da neko pronađe njih.
 
Najbolji spoj: Škorpija, rak, devica, jarac.
 
BLIZANCI
 
Opušteni su i širokih vidika. Vole seks na neuobičajenim mestima, začinjen s puno eksplicitnih rečenica. Blizanci su skloni flertu, uvek u potrazi za nečim novim. Za njih je seks zabava pa se najbolje slažu s partnerima koji su maštoviti u krevetu.
 
Najbolji spoj: Ovan, blizanci, strelac, vodolija
 
RAK
 
Kreativni su i senzualni, vole zavođenje. Rakovi su izrazito intuitivni i najčešće znaju šta godi njihovom partneru. Seks je za njih prepun ljubavi i požude, a kako su izraziti gurmani, predigra s rakom često uključuje hranu.
 
Najbolji spoj: Bik, lav, jarac, ribe.
 
LAV
 
Izrazito izraženog libida, u potrazi za seksualnim partnerom lavovi se najčešće oslanjaju na svoj neodoljivi šarm. Uvek su dobro društvo, vole da zadovolje, ali i da budu zadovoljeni. U krevetu su strastveni i traže stalnu potvrdu. Obožavaju zavođenje i predigru, a posebno su osetljivi na leđa.
 
Najbolji spoj: Škorpija, ovan, strelac, lav.
 
DEVICA
 
Energične device su daleko od nevinašaca. Seksualne su i senzualne. Obožavaju dodirivanje, duge poljupce i nežne masaže. Oko seksa ne dižu buku, nego se oslanjaju na osećaj.
 
Najbolji spoj: Bik, vaga, ribe, jarac.
 
VAGA
 
Najprefinjenija od svih horoskopskih znakova, vaga ima nepogrešiv ukus, ali je nežna i osetljiva. Zato je za njih seks prvenstveno stimulacija na mentalnom nivou. Nisu imuni na flert, obožavaju seksi scenografiju, lepršav donji veš i senzualnu muziku.
 
Najbolji spoj: Ovan, blizanci, lav, strelac.
 
 
ŠKORPIJA 
 
Škorpije su izrazito seksualne. Vođenje ljubavi kod njih je gotovo uvek protkano dramom i uzbuđenjem. Vole igre moći, a zbog jako izraženog libida i jakih emocija, često zanemaruju sopstvene potrebe.
 
Najbolji spoj: Bik, lav, škorpija, riba.
 
STRELAC
 
U krevetu su šarmantni, nežni i pažljivi. Svakodnevni seks može brzo da im dosadi, pa od partnera uvek traže da budu spontani. Slobodne strelčeve često prati glas da su pomalo promiskuitetni, a u vezama takođe vole određenu dozu slobode kako bi mogli da isprobavaju nove stvari.
 
Najbolji spoj: Lav, ovan, blizanci, vodolija.
 
JARAC
 
Baš kao i škorpije, jarčevi su istovremeno seksualni i senzualni. Kako biste ih uzbudili, nije potrebno ništa previše komplikovano. Ipak, noge i kolena su im osetljiviji od ostatka tela. Ne vole da ih pažnjom, poljupcima i zagrljajima obasipate u javnosti, ali zato u krevetu i te kako očekuju pohvalu.
 
Najbolji spoj: Rak, bik, jarac, devica.
 
VODOLIJA 
 
Vodolije se smatraju najmanje konvencionalnim od svih horoskopskih znakova u svim segmentima života. Obožavaju da ih zavode, ali ipak vole da zadrže i nešto sopstvene moći. Ako su na istom mentalnom nivou s partnerom, u krevetu će biti maksimalno entuzijastični i maštoviti.
 
Najbolji spoj: Blizanci, vodolija, strelac, devica.
 
RIBE
 
Ribe se slažu s najrazličitijim vrstama ljudi i nemaju problem s privlačenjem pažnje. U krevetu su romantični i zaigrani. Osvojićete ih maštovitom tehnikom. Više vole da  zadovolje nego da budu zadovoljeni.
 
Najbolji spoj: Škorpija, rak, devica i vaga.
Svet plus/OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: