Antić napušta Sportski savez

Lokalni sport - Utorak 12.06.2012 - 12:40

Prema pouzdanim saznanjima OK Radija, dosadašnji dugogodišnji predsednik Sportskog saveza Zoran Antić definitivno povlači sa te funcije, na Skupštini čije se održavanje očekuje narednih dana.

Ode kući pevajući: Antić Ode kući pevajući: Antić
- Njemu funkcija predsednika SS nikako ne odgovara zbog brojnih afera vezanih za tu organizaciju, koje, ipak, zbog nedostatka dokaza, nisu doživele sudski epilog. Antić se sprema za visoku funciju u gradu i SPS, ali će SS kontrolisatai preko svojih najvernijih saradnika.
 
Zato će najverovatnije njegov naslednik biti neko od potpresednika, Igor Mladenović Golub, trener kik boksera ili Dejan Ivanović Jova, direktor Dinama. 
 
Obojica imaju podjednake šanse, jedino ako politika ne odluči drugačije. Dejan Ivanović Jova je prema nekim informacijama upisao postdiplomske studije i sprema se da postane doktor fizičke kulture, pa će ga buduća titula dovesti na to mesto – navodi naš sagovornik iz Sportskog saveza.
 
Na Skupštini će ponovo biti izabran sekretar Sportskog saveza.
 
- Trebalo bi da to ponovo bude Aleksandar Nikolić Cale, kadar DS, ali nikad se ne zna, iznenađenja su moguća – kaže naš sagovornik.
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: