Biti il ne biti

Lokalni sport - Nedelja 17.06.2012 - 14:36

Omladinci Dinama u nedelju igraju protiv ekipe Car Konstantina u Nišu odlučujuću utakmicu za prvo mesto i prelazak u Kvalitetnu ligu Srbije, prvu po rangu u državi.

Omladinci Dinama Omladinci Dinama

U utakmici poslednjeg kola lige regiona istočne Srbije grupa „Jug“ pruža im se prilika da ostvare značajan uspeh i prirede ljubiteljima fudbala od jeseni dolazak najboljih juniorskih ekipa Srbije, poput Partizana, Zvezde, OFK Beograda, Vojvodine, Spartaka, Borca iz Čačka...

- Pobeda u Nišu omogućuje nam sigurno prvo mesto. Glavnom konkurentu za prvo mesto, ekipi Timoka iz Zaječara bežimo za bod, a oni gostuju u Žitorađi istoimenoj ekipi.

Ekipa Car Konstantina je jedna od najboljih u ligi, ako želimo uspeh moramo da pružimo više od maksimuma. Iako je ekipa Timoka favorit u Žitorađi, ipak moraće dobro da zapne kako bi došla do pobede – kaže Slobodan Zdravković Maki, trener vranjskih omladinaca.

Omladinci Dinama će nastupiti kompletni, sa prvotimcima Miletićem, Nikolićem, Savićem i Petkovićem.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: