Borba za SUPER LIGU: Dubočica dolazi na DERBI PRVENSTVA

Lokalni sport - Petak 20.10.2017 - 11:48

U subotu, 22. oktobra, u 5. kolu prvenstva Super B lige grupa Istok-Zapad, RK Vranje 1957 domaćin je ekipi Dubočice 54 iz Leskovca u utakmici koja je proglašena derbijem prvenstva.

Cilj je plasman u Super A ligu FOTO: RK Vranje 1957 Cilj je plasman u Super A ligu FOTO: RK Vranje 1957

Pozitivan ishod derbija “južne pruge” Vranjancima će, pored bodova, dati i krila da nastave da grabe ka zacrtanom cilju - plasmanu u Super A ligu.

Pred utakmicu sa ekipom Dubočice, kapiten domaćih Vladan Palović sa optimizmom poziva sve ljubitelje rukometa da podrže Vranjance.

- Nakon uspešnog gostovanja u Kragujevcu, gde smo savladali jednog od favorita prvenstva, ekipu Radničkog 1964, pripremamo se za utakmicu koja je proglašena za derbi prvenstva.

Protiv iskusne ekipe Dubočice 54 očekujemo pobedu i nova dva boda.

Kvaliteniji smo i spremniji od gostiju iz Leskovca i pozivamo sve ljubitelje rukometa da uživaju u rukometnom spektaklu, jer je osim pobede, naš cilj i efikasna igra zbog koje se dolazi u halu
– navodi kapiten Pavlović.

Rukometaši Vranja 1957 su nakon četiri odigrana kola na prvom mestu tabele, sa osam osvojenih bodova, uz gol razliku plus 24, sa 143 datih i 119 primljenih golova.

Meč protiv ekipe iz Leskovca će biti odigran u Sportskoj hali u Vranju od 19 časova.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: