"Ćurići" očerupani u Vranju

Lokalni sport - Sreda 25.09.2013 - 08:20

Petlići fudbalskog kluba Dinamo iz Vranja savladali su u redovnom kolu Prve lige regiona istočne Srbije za petliće vršnjake iz Jagodine sa 5:2.

Detalj sa utakmice Detalj sa utakmice

Trener Nenad Jakšić koji je ove sezone preuzeo vođenje petlića navodi da ima još puno prostora za napredak jer se radi o generaciji koja je iskazala velike mogućnosti u Mini maksi ligi.

- Na nama je da radimo na treninzima, po vrhunskom programu FSS, iako nemamo odgovarjuće uslove.

Gledamo da to prevaziđemo tako što se snalazimo na sve načine izbegavajući svaku fudbalsku improvizaciju.

Naš kvalitet je sam način igre, potkovan tehnikom i dečjim individualnim mogućnostima koje puštamo da razvijaju do maksimuma bez ikakvog ograničenja.

Svesni smo da će biti oscilacija, rezulataskih neuspeha, ali mi ne marimo za rezuiltate već gledamo da se deca pravilno razvijaju i kroz vreme što više fudbaski napreduju – kaže trener Jakšić, nekadšnji olimpijski reprezentativac Jugoslavije.

Petlići Dinama protiv vršnajka iz Jagodine pokazali su apsolutnu nadmoćnost, igrali su nadahnuto i efikasno, pa je pobeda mogla da bude još ubedljivija.

PETLIĆI. FK DINAMO – FK JAGODINA 5:2

Strelci: 1:0 – Petrović u 29, 2:0 – Jovčić u 43, 3:0 - Filipović u 45, 4:0 – Jovčić u 53, 5:0 – Jašarević u 63, 5:1 – Stanković u 68, 5:2 – Jovanović u 69. minutu (iz jedanaesterca).

Vranje. Gradski stadion, Sudija: Dejan Dimitrijević (Vranje), Pomoćnici: Miroslav Dimitrijević (Bujanovac), Danijel Ljubisavljević (Vranje),  Žuti kartoni: Gajić (Jagodina).  

Dinamo: Ognjen Ristić, Marko Novković, Aleksandar Stojilković,  Mateja Jovčić, Dragan Popović, Milovan Vučković, Đorđe Filipović, Aleksa Popović, Veljko Cvetković, Filip Petrović, Milan Ilić.

Igrali su još: Zoran Jašarević, Zoran Trajković, Nikola Veličković, Ivan Stošić, Stefan Janković, Filip Mitić, Marko Marjanović.

Jagodina: Miletić, Gajić, Tomić, Živković, Mihajlović, Nedeljković, Milosavljević, Stanković, Dimitrijević, Jovanović, Timotijević.

Igrali su još: Joksić, Mladenović, Vučić, Ivanović, Živković, Ralević, Inić.   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: