Dida nije smenjen

Lokalni sport - Utorak 19.06.2012 - 00:04

Srđan Stajić Dida, direktor Pčinjske okružne fudbalske lige, uprkos brojnim prigovorima od strane klubova, još uvek nije smenjen.

Stajić Stajić

Pošto je Stajić bivši fudbalski sudija i svojevremeno jedan od funcionera te organizacije, o njemu se razgovarali u Okružnoj fudbalskoj organizaciji, a sve sa ciljem da se što bolje snađe na pomenutoj funciji i izbegne krutost i nesnalašenje u komunikaciji.

 

- Sudijska  organizacija  i njen  izvršni  odbor održali su redovnu sednicu i  doneli  predlog  da  Pčinjsku  ligu  od  jeseni  vode  dvojica funcionera, jedan  da  delegira  sudije, a drugi delegate. Ko bi to mogli da budu, izvršni  odbor  fudbalske organizacije PO doneće u narednih  15  dana – kaže Ivica Mladenović, sekretar OSO PO.

 

On je dao predlog  da  Stajić ne  vodi sam  ligu,  jer  realno to  ne  može,  nego  da  ima nekog  pored  sebe  ko  će  da  beleži  rezultate  i zvanično ih dostavlja  sredstvima  javnog  informisanja.

 

Naravno, taj drugi trebalo bi da unapredi komunikaciju između lige i kluibova.

 

- Drugi  mnogo  bitan  predlog koji sam predočio na sednici je osnivanje tročlane  komisije  koja  će  poraditi  na  izmeni  sistema  takmičenja Pčinjske  lige,  jer  ovakva  kakva  je  slabo  funkcioniše.

 

Predlog je da se Pčinjska okružna liga podeli  na  dve grupe i  da  u jednoj  igraju  klubovi  koji  imaju  uslova, poput Mladosti iz  Bosilegrada, Alakinca, Čelika iz Belog Polja, Vranjske banje, Morave Iz Vladičinog Hana, Pcinje iz Trgovišta, Nebeskih anđela iz Vranja, Besa i Asa iz Bujanovca i Ternoci iz Velikog Trnovca.

 

U drugoj grupi igrali bi klubovi  koji  žele  da  se  rekreiraju  i  koji  bi igrali prema svom nahođenju. Da li će ovi predlozi proći zavisi  od  fudbalske organbizacije PO – navodi Mladenović. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: