Dinamo ipak putuje u Šabac

Lokalni sport - Petak 04.11.2016 - 11:05

Fudbaleri Dinama iz Vranja ipak će otputovati u Šabac kako bi odigrali meč sa ekipom Mačve u okviru 13. kola prve lige Srbije.

Dinamo na čekanju. Foto: SSGV Dinamo na čekanju. Foto: SSGV

Iako je u četvrtak iz Dinama stigla informacija da neće ići na ovaj meč zbog loše finansijske situacije, Dragan Antić, trener vranjskog prvoligaša, kaže da očekuje da grad Vranje, u toku dana uplati potreban novac.

- Potrebno je da se plati smeštaj u hotelu, kao i prevoz do Šapca. Lokalna samouprava je obećalada će danas uplatiti novac.

Ne mogu da govorim o kom iznosu je reč, ali se nadam da će sve biti rešeno u toku dana
- kaže Antić.

Utakmica sa prvoplasiranom Mačvom zakazana je za subotu. Praksa fudbalera Dinama je bila da na gostovanja obično putuju dva dana ranije pre zakazanog meča.

Dinamo je u poslednja dva meča ostvario pobede, pa ostaje da se vidi da li će  finansijski problemi i neizvesnost do pred samo odigravanje utakmice, uticati na konačan rezultat.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: