Dinamo juri tri boda

Lokalni sport - Subota 19.05.2012 - 11:00

U prvenstvu Srpske lige „Istok“ ostala su još četiri kola, Dinamo tada dočekuje Kopaonik iz Brusa i Radnik iz Surdulice, a gostuje ekipama Radničkog u Svilajincu i Trsteniku PTT.

Prema procenama stručnjaka iz kluba Dinamo je već prebrodio brigu oko opstanka i to će potvrditi na preostalim utakmicama gde se očekuje osvajanje najmanje šest bodova.
 
Ipak, postoje i oni oprezniji koji upozoravaju da klub mora maksimalno spreman da uđe u završetak prvenstva, pa kako do sad tako i nadalje „obezbedi“ makar još tri boda koja ga definitivno ostavljaju u ligi.
 
- Ako se moglo, zahvaljući umešnosti pojedinaca da se izlobira da Dinamo „ne sme da ispadne iz lige“, onda neka se to odradi uspešno do kraja. 
 
U nedelju dolazi ekipa Kopaonika koja ima isti broj bodova kao i Dinamo i neće se predati. Zato ništa ne treba prepuštati slučaju. 
 
Potom slede dva teška gostovanja, Radničkim u Svilajincu i Trsteniku PTT, gde teško možemo očekivati bodove, ako se drugačije ne desi. 
 

Poslednja šansa je surdulički Radnik i sestrinske veze SPS iz oba mesta, koje bi mogle da odrade posao i Dinamu uspešno završe prvenstvo – kaže za OK Radio istaknuti bivši član uparve, dobro upoznat sa dešavanjima u Dinamu, ali i u Srpskoj ligi i FSS. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: