Dinamo: Svađe posle neuspeha

Lokalni sport - Utorak 19.06.2012 - 00:06

Poraz omladinaca Dinama u Nišu od ekipe Cara Konstantina, rezultatom 2:1, jedne je zaboleo u klubu, a druge obradovao.

Zdravković Zdravković
Već duže vreme vlada animozitet između trenera prvog tima Davora Tasića i trenera omladinaca Slobodana Zdravkovića.
 
- Ne želimo da tražimo opravdanje za poraz u Nišu, prvenstvo se ne odlučuje u poslednjem kolu. Čestitam mojim fudbalerima, posebno onima koji su izneli prvenstvo. Niko nas nije smatrao za favorite, osvojili smo drugo mesto i to je veliki uspeh – kaže Zdravković.
 
On smatra da su odigrali loše u Boru i u Nišu, protiv Sinđelića. 
 
- Na oba susreta bilo je nerešeno 0:0, da smo jednu pobedili sada bi bili u Kvalitetnoj ligi. Ono što mene pogađa je konstantna opstrukcija od strane Davora Tasića kojoj niko nije mogao da stane na put. 
 

Prvo je bez saglasnosti UO kluba pustio je Stefana Ćukovića u BSK iz Bujanovca, za nas bitnog igrača kreativca na sredini terena. Kada smo igrali odlučujuće utakmice, poput one u Boru nije pustao omladince koji su bili u prvom timu. Sa njim nemam nikakvu saradnju, dečko jedino sebe smatra trenerom u Vranju što je strašno za Dinamo i fudbal – kaže Zdravković. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: