Dve medalje za Momčilova

Lokalni sport - Utorak 22.05.2012 - 11:08

Karatisti Vranja osvojili su četiri medalje na 12. karate turniru „Medijana OPEN 2012.“ održanom u Nišu, u Hali sportova, 19. maja.

KK Vranje KK Vranje
- Na ovom prestižnom takmičenju učestvovalo je 25 klubova iz cele Srbije sa preko 250 takmičara u disciplini kate i borbe. Naš klub predstavljalo je pet takmičara koji su osvojili jednu zlatnu, dve srebrne, dve bronzane medalje i dva četvrta mesta – navodi Ratko Krstić, trener KK Vranje. 
 
Meljalje su osvojili: zlato: Milan Veselinov u borbama, srebro: Sava Mihajlović u katama, bronza: Ognjen Jovčić i Milan Veselinov u katama. Četvrto mesto osvojili su: Đorđe Petrović i Loren Marković u katama.   
 
- Najuspešniji takmičar iz KK Vranje na ovom takmičenju u odličnoj organizaciji KK Niš je Milan Veselinov sa dve osvojene medalje. Sledeći nastup našeg kluba se očekuje 26. maja na turniru u Čačku – ističe Nebojša Arsić, predsednik KK Vranje.    

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: