FSS: Pare stižu i na jug Srbije

Lokalni sport - Sreda 26.12.2012 - 09:04

Tomislav Karadžić, predsednik FSS, na sednici Izvršnog odbora FS regiona istočne Srbije, održanoj u Aleksincu, obećao je pomoć okružnim fudbalskim savezima na jugu Srbije, apostrofirajući Pčinjski kao jedan od najsiromašnijih.

Karadžić Karadžić

- Van svih para, koje će FSS opredeliti prema regionalnim organizacijama za godišnju aktivnost, na Izvršnom odboru ću predložiti, transparentno kako smo godinama unazad radili, da se FS RIS pruži novčana pomoć od 1,5 miliona dinara.

 

A da se najugroženijim okružnim fudbalskim organizacijama, Pirotskom, Pčinjskom i Nišavskom dodeli interventna pomoć od po 50.000 dinara.

 

Uz to, do kraja januara biće vam dodeljena oprema vrednosti od 45.000 evra, koju ćete verujem na najpošteniji način raspodeliti, a sredstva usmeriti tamo gde je najpreče – izjavio je  predsednik Karadžić.

 

On je obećao da će uskoro obići, ili će poslati svoje izaslanike, da pomognu okružnim fudbalskim organizacijama na krajnjem jugu Srbije da lakše prebrode probleme i teškoće koji su predstavljeni u Aleksincu.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: