Hančani idu u goste Partizanu

Lokalni sport - Nedelja 03.02.2013 - 13:23

Košarkaši Morave u 15. kolu 2. Muške lige Srbije, igraju u nedelju Beogradu protiv druge ekipe Partizana, koju uglavnom sačinjavaju omladinci crno-belih.

Ilustracija Ilustracija

Hančani su, posle neočekivanog poraza od ekipe Plane na svom parketu, proglasili vandreno stanje u klubu, jer nastavak neuspeha mogao bih ih lako dovesti u poziciju da se bore za opstanak u ligi.

Milan Milenković, kapiten ekipe, očekuje tešku, neizvesnu utakmicu sa drugom ekipom Partizana.

- Rezultat će u mnogome zavisiti u kom sastavu će izaći crno-beli. Ukoliko u sastavu bude neko od igrača iz prvog tima, koji nema dovoljnu minutažu, biće teško.  

Ovo je meč ekipa koje su u sredinui tabele, mi ćemo se potruditi da damo maksimum i ostvarimo povoljan rezultat – kaže Milenković.

U slučaju poraza, košarkaši Morave bi zauzeli 8. mesto na tabeli sa 23 bodova, samo dva više od ekipe Radničkog iz Obrenovca, koja se bori za opstanak.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: