Hristić banjski biser

Lokalni sport - Subota 22.06.2013 - 10:06

Marko Hristić nastupa za pionire FK Dinama iz Vranja i još jedan je od fudbalskih bisera koji stupa na fudbalsku scenu.

Hristić Hristić

Počeo je FK Vranjska Banja, kod trenera Aleksandra Antića, a istakao se posebno na takmičenjima osnovnih škola,  a na republičkom je izabran u najbolji sastava školske ekipe Srbije.

- Radi se o prerspektivnom mladom igraču sa odličnom tehnikom koju maksimalno koristi u situacijama jedan na jedan. Igra na poziciji ofanzivnog  veznog po levom boku, a može i u špicu što dokazuje svojim golgeterskim umećem.

Sjajan u igri jedan na jedan jer ima dribling koji je nerešiv za odrambenog igrača, zato ga treba što više podsticati na individualnu igru i razvijati mu kreativnost jer često napravi višak  igrača u napadu za svoj tim i  permanetna je opasnost po protivnicki gol – nqavodi Joca Ristić, trener.

Hristić je, po njemu, ne samo strelac već i odličan asistent u igri.

- Ima korektnu brzinu i dugačak korak, jedan od onih igrača koji mogu da naprave razliku i jednim potezom reše utakmicu.

 Ima puno prostora da napreduje, mora da radi i popravi duel igru kao i igru u defanzivi, da više radi za tim u nekim situacijama. Igru glavom takođe mora da popravi.

Radi se o klasičnom napadaču, voli fudbal, dobar je u primeren na treninzima i ima sve preduslove da jednog dana prevaziđe sredinu u kojoj trenutno igra – tvrdi Ristić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: