I trener i selektor

Lokalni sport - Nedelja 20.05.2012 - 13:54

Marjan Stanojković Šeki, po ocenama stručnih komisija u KSS, jedan je od najperspektivnijih mlađih košarkaških trenera na jugu Srbije.

Stanojković i Stanojković i "Panteri"
U KK Panteri su prezadovljni njegovim radom sa mlađim selekcijama i onim što je do sada postigao. 
 
Njegov kontinuiran rad, zasnovan na savremenom programu koji konstanatno prati na seminarima koji organizuje RKSIS i KSS donose rezltate, a najvredniji su oni koji svake godine izbacuju kvalitetne pojedince koji će u narednim sezonama činiti okosnicu KK Jug, člana Prve srpske lige „Istok“.
 
Trener Stanojković je dobio veliko priznanje kada je od strane saveza postavljen za jednog od trenera u regionu 8 – Leskovac.
 
- Ponosni smo na sve selekcije, a posebno na dečake rođene 1996. godine, jer su kao mlađi, godinu dana od ostalih, napravili izuzetne rezultate u regionu. 
 
Tu su i devojčice, mlađe pionirke, koje su ostavile izvanredan utisak na parketu, a sve to zasluga je našeg timskog brada u klubu. 
 
Naravno, ponosan sam što se moj rad vrednuje u regionalnom savezu gde sam postavljen za trenera-selektora – skroman je Stanojković.
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: