Jelašnica se pojavio u sudu

Lokalni sport - Nedelja 20.05.2012 - 13:48

Nebojša Stojanović Jelašnica pojavio se na trećem ročištu pred sudijom Osnovnog suda u Vranju i dao svoj iskaz po tužbi Marka Mladenovića.

Stojanović Stojanović

Ovaj fudbaler FK Vranjska Banja tužio je Stojanovića jer ga je, u svojstvu predsednika kluba, tukao posle prvenstvene utakmice u Belom Polju i da je pritom izvršio krivično delo nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi ili javnom skupu iz čl. 344. a stav 1 KZ, ugrožavanja sigurnosti iz čl. 138 stav 1 KZ i lakše telesne povrede iz čl 122. stav 2.

 

- Stojanović se na prva dva ročišta nije pojavio. Na trećem je, u svom iskazu, naveo da se u svlačionici, po završetku utakmice, sagnuo da uzme flašicu sa vodom, potom podigao i nespretno zakačio po licu pomenutnog fudbalera, te da nije bilo nikakvog udaranja, već da je to organizovan napad na njega od strane pojedinih neformalnih grupa u Banji – izjavio je za OK radio izvor blizak FK Vranjska Banja.

 

Stojanović je za sledeće ročište u svojstvu svedoka naveo tadašnjeg trenera FK Vranjska Banja Dejana Anđuševića i fudbalera Vladicu Tasića Čupeta.

 

- Biće interesantno da se čuje šta će Anđušević izjaviti s obzirom da je u svlačionici bio prisutan sa igračima i video kada je Stojanović udarcem glavom pokosio dvadesetogodišnjeg Mladenovića – kaže naš izvor.

 

Do sada su u korist Mladenovića svedočila trojica prisutnih prvotimaca FK Vranjska Banja.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: