Još ima nade za OK Vranje

Lokalni sport - Sreda 23.05.2012 - 08:19

OK Vranje ispalo je iz Druge lige "Istok", zajedno sa desetoplasiranim negotinskim "Hajduk Veljkom".

OK Vranje OK Vranje

Ovu činjenicu u OK Vranje nikako ne mogu da prebole, posebno jer je došla kao rezultat poraza od komšija iz Vranja, OK Mladosti, u poslednjem kolu prvenstva.

 

Dugogodišnji animozitet kulminirao je u godini jubileja, kada OK Vranje slavi 20 godina postojanja.

 

Upravo ta činjenica podstakla je upravu kluba, ali i čelnike vrnajskog sporta da lobiraju u OSS, ne bi li se pronašla zakonska mogućnost da Vranje i dalje ostane drugoligaš.

 

U međuvremenu, u Soko Banji je odigran kvalifikacioni turnira, posle koga je jasno da su novi drugoligaši domaći Ozren i niški Milenijum.

 

Ipak, u OK Vranju se nadaju da Druga liga još uvek nema konačnu tabelu.

 

- U savezu nam je saopšteno da će se sve znati početkom jula, posle završetka prelaznog roka. Tada će se znati da li su svi klubovi izvršili obaveznu preregistraciju, i da li će se svi prijaviti za takmičenje. U slučaju da neko odustane, Vranje ima pravo da konkuriše za povratak među drugoligaše - kaže za OK Radio izvor blizak upravi OK Vranja. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: