Marbo bez šansi

Lokalni sport - Subota 19.01.2013 - 11:52

Futsaleri kluba malog fudbala Vranje u subotu igraju jednu od važnih utakmica u Prvoj ligi Srbije, protiv beogradske ekipe Marba Intermeca.

Detalj sa mečeva KMF Detalj sa mečeva KMF

U slučaju pobede Vranjanci bi izbegli potpuno potonuće na tabeli.

Igor Stojanović Žike, jedan od najboljih igrača domaće ekipe, veliki je optimista pred večerašnji meč, koji se igra od 19 časova, u Sportskoj hali.

- Moramo da prekinemo niz neuspeha, gde nam je na pojedinim mečevima i sreća okrenula leđa. Mnogo smo se ispromašivali, red je da večeras protiv renomiranog protivnika pružimo maksimum i pobedimo.

Motivisani smo kao nikad do sada, tvrdim da ekipa Marba nije bolja, zato sam optimista – kaže Stojanović.

On navodi da će protiv Marba posle dužeg vremena ekipa Vranja nastupiti kompletna, da su pojedini ključni igrači sanirali povrede što daje nadu da je uspeh izvestan i da ekipa Marba nema šta da traži u gradu pod Pržarom.

- O čekujemo da će večeras Sportska hala biti puna, da će naši verni navijači biti naš šesti igrač koji će u mnogome pomoći da dođemo do važne pobede – tvrdi Stojanović.

U ekipi gostiju, vlada umereni optimizam, želja je da se iz Vranja vrate sa pobedom.
 
Bojan Pavićević, kapiten Beograđana i reprezentativac Srbije, smatra da je njegova ekipa treba da pokaže da mnogo više vredi nego što stanje na tabeli govori.

- Ove sezone podmladili smo ekipu i protiv Vranja ponovo ćemo pružiti šansu mladim igračima koji bi trebalo da pokažu koliko vrede jer je većina njih u mlađim repšrezentatvnim selekcijma Srbije.

U protekloj utakmici, na našem terenu uspeli smo da savladamo borbenu ekipu Tango Limana iz Novog sada, rezultatom 1:0 i nismo u potpunosti zadovoljni rezultatom i delimično igrom.

Zato, očekujemo da u Vranju naši igrači pokažu sav svoj raskošan talenat i da se u Beograd vratimo sa sva tri osvojena boda – izjavio je Pavićević.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: