Marko Marković direktor Radnika

Lokalni sport - Četvrtak 15.06.2017 - 13:11

Vranje - Na početku priprema “Radnika” iz Surdulice za predstojeću sezonu u Super ligi, održana je i redovna godišnja sednica Skupštine kluba, na kojoj je Marko Marković izabran za novog direktora kluba.

Sa sednice Skupštine Radnika. Foto: FK Radnik Sa sednice Skupštine Radnika. Foto: FK Radnik

On je zamenio dosadašnjeg generalnog direktora Miodraga Đorđevića, koji je zbog privatnih poslova u inostranstvu podneo ostavku na ovu funkciju.

Po godinama najmlađe rukovodstvo jednog superligaša  imaće za generalnog direktora i 32-ogodišnjeg Markovića, diplomiranog ekonomistu iz Surdulice.

Marković se aktivno bavio košarkom od svoje 12 godine kao član leskovačkog Zdrvalja i KK Metalca iz Valjeva.

Pored izveštaja predsednika kluba Stanislava Tončeva o rezultatima iz prethodnog perioda koji obuhvata rad svih selekcija, seniora i omladinskog pogona, podnet je i finansijski i revizorski izveštaj.

Uz osvrt na proteklu godinu i rezultate svega zacrtanog još na početku takmičarske sezone, predsednik Stanislav Tončev izneo je i planove kluba za predstojeći period, koji uz mnoge novine podrazumevaju i superligaški status u narednim godinama.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: