Mitić najbolji u Hanu

Lokalni sport - Petak 11.01.2013 - 09:34

Perica Mitić, košarkaš Morave iz Vladičinog Hana, po ocenama stručnjaka jedan je od najboljih igrača na poziciji pleja u 2. Muškoj ligi Srbije.

Mitić Mitić

Pre početka prvenstva u Moravu je stigao kao afirmisan košarkaš koji je svoju karijeru gradio u nekoliko srpskih renomiranih klubova.

Počeo je leskovačkom Zdravlju, centru košarke na jugu Srbije, nepresušnom vrelu za izuzetne talente. Brzo je prevazišao svoju sredinu, a jedno vreme bio je u beogradskom Partizanu.

Vlada Marinković, trener Hančana, smatra da je klub napravio najbolji potez dovođenjem iskusnog pleja.

- Mitić je igrač velikih mogućnosti, koji se prosto poigrava sa protivničkim košarkašima zahvaljući svojim lucidnim rešenjima koje su plod velikog talenta, ali i upornog rada i usavršavanja.

On nam puno znači, prezadovoljni smo i želja je da nastavimo s njim što dužu saradnju – navodi Marinković.

Mitić je u jesenjem delu prvenstva za Moravu igrao na svih 13 utakmica, ukupno 446 minuta ili 34 po utakmici što govori koliko je on bio bitan za igru Hančana.

Postigao je 206 koševa ili 15,9 po utakmici, za dva poena imao je realizaciju od 59 odsto, a za tri 39. Treba spomenuti da je imao i 82 asistencije.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: