Morava se značajno pojačala

Lokalni sport - Nedelja 23.12.2012 - 10:29

KK Morava iz Vladičinog Hana dovela je pojačanja, kolo pre završetka jesenjeg dela prvenstva, uoči utakmice sa ekipom Železničara iz Inđije.

Stojković Stojković

Miodrag Kostić Škantra, sportski direktor kluba i Vlada Marinković, trener ne kriju zadovoljstvo što su u njihovoj ekipi četvorica novih košarkaša, cenjenih u Drugoj ligi Srbije.

- Bili smo prinuđeni da se pojačamo, jer smo u finišu jesenjeg dela prvenstva ostali bez dvojice stanradnih prvotimaca, krilnog centra Nemanje Stankovića, koji će zbog bolesti duže odsustvovati i klasičnog centra Srđana Grujića, koji nas je napustio i prešao u KK Pirot.

Odlučili smo se za proverene košarkaše braću Miloša i Alekasandra Andrejevića, Nikolu Stojkovića i Igora Jovanovića – kaže Kostić.

Vlada Marinković, trener, oduševljen je što su dovedeni košarkaši po njegovom ukusu i što će moći u zimskoj pauzi da stvara jedan moćan tim koji će ravnopravno sa drugim ekipama da konkuriše za osvajanje drugog mesta koje vodi u 1. Mušku ligu Srbije.

- Miloš Andrejević (23) je krilni centra koji se istakao u subotičkom Spartaku, bio stnadardan i jedan od najboljih pojedinaca.

Njegov brat Aleksandar, koji je takođe igrao u Spartaku, je klasičan centar, ima 21 godinu, izuzetno je talentovan i sa Aleksandroim Ilićem koji je kod nas činiće centarski dvojac pred kojim je dokazivanje i potvrđivanje istinskih vrednosti koje poseduju.

Braća Andrejević i Ilić su ponikli u leskovačkom Zdravlju, odlično se poznaju i ne treba im vreme za uigravanje.

Nikola Stojković je bek i bio je dugogodišnji košarkaš vranjskog Juga.

Znamo njegove kvalitete i mogućnosti i smatramo da će nam puno pomoći svojim igrama u nastavku takmičenja.

Zahvaljući odlasku Grujića (29) dobili smo pravo da licenciramo još jednog igrača preko 26 godina starosti i odlučili smo se za našeg iskusnog Igora Jovanovića.

On kao pasivan igrač dolazi u tim željan da pomogne i pokaže da je bio i ostao pravi košarkaš, cenjen od svih – navodi Marinković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: