"Moravac" na kolenima

Lokalni sport - Nedelja 27.05.2012 - 12:50

Omladinci Dinama, u redovnom kolu Omladinske lige regiona istočne Srbije grupa „Jug“, savladali su ekipu Moravca Oriona iz Mrštana kraj Leskovca, ubedljivim rezultatom 4:0.

Petković Petković

U izvarednoj fudbalskoj predstavi, puleni trenera Slobodana Zdravkovića dominirali su u svim elementima igre nad borbenim gostima.

Vranjanci su došli u vođstvo golom Ace Krstića koji je ispratio jednu dubinsku loptu i matirao nespretnog golmana gostiju.

Treba reći da je golman Pešić pre primljenog gola u nekoliko navrata spasao svoj tim izvrednim intervencijama i za to pobrao zaslužene aplauze.

Na 2:0 povisio je najmlađi u ekipi Dinama, Stefan Ristić Kasano, udarcem glave u 34. minutu.

Omladinci Dinama svoju odličnu igru krunisali su sa još dva gola u drugom poluvremenu. Nakon izrađenih akcija, strelci su bili golgeter Aca Stojković i sve bolji Nebojša Cvetanović.

U ekipi domaćina nije bilo slabog mesta, svi igrači počev od kapitena Nemanje Petkovića do mladog i talentovanog Vladimira Stojanovića ostavili su povoljan utisak.

FK DINAMO – FK MORAVAC ORION 4:0
Strelci: 1:0 – Krstić u 25, 2:0 – Ristić u 34, 3:0 – Stojković u 50, 4:0 – Cvetanović u 85. minutu; Stadion Gradski, Gledalaca: 50, Sudija: Miroslav Dimitrijević (Bujanovac), Pomoćnici: Nikola Veljković, Dejan Dimitrijević (obojica Bujanovac).

Dinamo: Dimčić, Gavrilović, Petković, Milošević, Mitić, Krstić, Stamenković, Stanković, Savić, Stojković, Ristić.

Igrali se još: Stošić, Cvetanović, Tasić, Stojanović.

Moravac: Stošić, Anastasović, Stanković, Mitić, Petković, Cakić, Ilić, Janković, Đ. Đorđević, Dodić, Kostić

Igrali su jo l. Đorđević, Todorović, Stanković.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: