Mržnja u i mlađim kategorijama

Lokalni sport - Četvrtak 21.06.2012 - 10:28

Mnogi u klubu smatraju da je neuspeh omladinaca Dinama da se plasiraju u Kvalitetnu ligu došao kao plod nedovoljnog zalaganja „prvotimaca“.

Ono što boli dečake koji su izneli teret prvenstva i bili nadomak velikog cilja je ponašanje njihovih saigrača: Miletića, Savića, Nikolića i Petkovića.
 
Naš izvor, koji radi u klubu, opisuje kakvo je bilo raspoloženje među mladim fudbalerima, uoči utakmice, ali po njenom završetku:
 
- „Prvotimci“ su trebali da prednjače, ako ne kvalitetom, onda borbenošću i zalaganjem. Treniraju i igraju u prvom timu. 
 
Poslednje nedelje su dobili odmor u prvom timu, a nisu došli da treniraju i budu sa omladincima. Pojavili su se pred utakmicu. 
 
Trener Zdravković nije trebalo da ih povede na utakmicu, trebalo je da vidite kako su pojedina deca plakala, ali to su bila samo ona koja su provela ceo omladinski staž u Dinamu. 
 
Ova četvorica, koja su iz kadeta OFK Vranje došla u omladince Dinamo, ne osećaju klub kao svoj, videli smo to više puta. 
 

Dođite da vidite kad igraju petlići Dinama i OFK Vranje, pa ćete videti kolika je međusobna mržnja među decom od 11 i 12 godina – kaže naš sagovornik. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: