Nekadašnji PARTIZANOVAC na klupi Radnika?

Lokalni sport - Četvrtak 07.06.2018 - 09:50

Vranje - FK Radnik iz Surdulice blizu je odluke da za novog trenera imenuje bivšeg fudbalera Partizana Darka Tešovića, saznaje portal sportske.net.

Ko će na klupi Radnika naslediti Sima Krunića? FOTO: D. Milošević Ko će na klupi Radnika naslediti Sima Krunića? FOTO: D. Milošević
Fudbalski klub Radnik iz Surdulice ostao je na kraju prethodne sezone bez šefa stručnog štaba, pošto je Simo Krunić prešao na klupu Čukaričkog.
 
Surduličani su se u prethodne dve nedelje dali u potragu za novim trenerom, a među imenima koja se izdvajaju kao najrealnija opcija za Krunićevog naslednika nalazi se i ime bivšeg veziste Partizana, navodi portal sportske.net.
 
Radi se o Darku Tešoviću (47), čoveku koji je za Partizan odigrao preko 100 utakmica i koji je trenerski zanat počeo da "peče" u mlađim kategorijama kluba iz Humske.
 
U prethodnoj sezoni Tešović je vodio srpskoligaša iz Nove Pazove, a pre toga je radio kao asistent Vladanu Milojeviću u grčkom Panioniosu.
 
Radnik je prethodnu sezonu završio na prvom mestu plej-aut tabele sa bodom više u odnosu na lučansku Mladost.
 
OK Radio, sportske.net

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: